Varumärken i butiken

Varumärken i butiken

Inte bara er och vår design

Nog för att vi älskar att både förverkliga era och våra idéer så har vi även ett gott öga till andra spännande varumärken. Besök gärna vår butik i Norrköping där vi erbjuder ett välsorterat urval av smycken.

 

Här kan ni se ett urval av våra favoriter vi just nu erbjuder i butiken.

Heiring

Heiring är ett danskt familjeföretag som grundades 1976. Produktionen av deras smycken sker i Danmark och håller hög kvalité. Heiring är kända för för sin hållbara tillverkning av smycken och den höga kvalitet som deras smycken håller. De erbjuder smycken för kvinnor och män i alla åldrar.
Läs mer om Heiring här.

 

Noën

Noën är ett ekologiskt märke som tillverkar smycken av ekologiskt guld. Guldet som de använder sig av i sin tillverkning vaskas fram för hand på flera 1000 meters höjd i Argentina, helt utan kemiska ingrepp. På det sättet skyddas både miljö och människor som jobbar med brytningen. Noën lägger stort fokus på att kombinera mode, design och värnar om vår miljö. Helt enkelt smycken som gör skillnad varje dag.
Läs mer om Noën här.

 

Svedbom & Co

Svedbom & Co grundades av Fredrik Svedbom i Stockholm 1936. Han började som grossist där sortimentet bestod av några smycken. Svedblom & Co är idag fortsatt en ren grossist och hämtar en stor del av sina produkter från Italien. Ett land som har lång hantverkstradition, är duktiga på design och är väldigt skickliga guldsmeder.
Läs mer om Svedbom & Co här.

 

Guldbolaget

Guldbolaget grundades i slutet av 1980-talet och är ett familjeföretag med historia redan från 1965. Guldbolaget har ett genuint hantverkskunnande och stor passion för att tillverka unika och personliga smycken efter kundens önskemål. Varje ring som tillverkas är helt unika och skapas först när beställningen är gjord.
Läs mer om Guldbolaget här. 

 

Schalins

Schalins har sedan 1944 tillverkat vigsel- och förlovningsringar och är idag en av Nordens största ringtillverkare. Schalins har guldsmedja i norra Sverige där även tillverkningen sker med skickliga hantverkare som arbetar med allt från design till puts och gravyr. All tillverkning sker från grunden med start den dag som du beställer ringen.
Läs mer om Schalins här.

 

Catwalk Jewellery

Catwalk Jewellery är ett svenskt företag som har en bred kollektion av smycken till kvinnor och män. Deras smycken är av unik, tidlös och skandinavisk design. Catwalksmycken erbjuder smycken med högkvalité och har en vision om att sätta guldkant på din vardag med smycken som passar alla tillfällen.
Läs mer om Catwalk Jewellery här.

 

by Billgren

Johan Billgren är grundare av by BILLGREN och han har alltid drivits av längtan att skapa. Han grundade by BILLGREN med ambitionen att ge världen herraccessoarer med ett pris som passar de flesta. Deras accessoarer är tidlösa och skapade med ett gediget hantverk.
Läs mer om by BILLGREN här.

 

Sif Jacobs

Sif Jakobs är kvinnan bakom det populära varumärket som bär hennes namn. Med inspiration från sina resor, livsstil och passion har hon skapat ett personligt smyckesmärke. Sif är född på Island, har utbildat sig guldsmed i Sverige och bor sedan 2000 i Köpenhamn. Italien har under en lång tid varit hennes andra hem och det är där hon hittat inspiration till sina smycken. Italiensk elegans är en stor inspirationskälla för henne när det kommer till design på sina smycken som även har fått kollektioner uppkallade efter Italienska städer.
Läs mer om Sif Jacobs här.