Egen smyckesdesign

Din design. Vår expertis. Ett guldsamarbete.
SCROLLA NER
Vem drömmer inte om att designa sitt helt egna unika smycke. Vi är gladeligen ditt bollplank. Här i vårt galleri finner du en hel del inspiration och idéer. Ha så kul!

 

Ringar

Alla våra ringar är designade och tillverkade i guldsmedsateljén för hand av Guldsmedsmästarna. Vigselringar, förlovningsringar och prydnadsringar. Vi arbetar i flera material så som guld, silver, platina, palladium, titan och stål. Det finns rödguld, vitguld, gult guld, roséguld och champagneguld. Självklart pryder vi våra ringar enligt kundens önskemål med äkta stenar som diamanter eller andra ädla stenar. Den vanligaste slipningen på diamanter är rund briljantslipning. Ateljé 15 hjälper er med unika ringar till varje tillfälle i livet.

Visa alla

Hängsmycken

Hängsmycken med äkta pärlor och ädelstenar, alltid tillverkade för hand i guldsmedsateljén. Ateljé 15 letar ständigt efter unika stenar och pärlor på den internationella ädelstensmarknaden. Tahitipärlor är i dag favoriter bland de äkta pärlorna.

 

Örhängen

Örhängen med äkta pärlor eller ädla stenar som Ateljé 15 tillverkat för hand i guldsmedsateljén. En populär morgongåva är örhängen som matchar vigselringen. Morgongåvan ges första morgonen som äkta par. Detta blir självfallet ett minne för livet.

 

Smycken och gåvor

Ateljé 15 tillverkar en mängd smycken i guld och silver med egen design. Guldsmederna ger dig förslag och skissar på unika gåvor och smycken. Vi förverkligar din idé och tanke. Din gåva är garanterat unik och personlig.

Följ oss och inspireras på Instagram och Facebook